רסטזיס ועמימות ראייה דחוף

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

23/09/2023 | 17:44 | מאת: טומי

שלום אודה על מענה דחוף משתמש בטיפות רסטזיס 0.05 ( בשל דלקות חוזרות בעיניים לאחר שימוש ממושך במקסיטרול שגרם לי כנראה לקטרקט - בירור אצל מומחית בקרוב ) - אני משתמש מזה כחודשיים ובשילוב קומפרסים פדים של תה ירוק וויטמין A פוס סובל מפחות דלקות עיניים שאלותי : האם ניתן להשתמש ברסטזיס לאורך זמן ? הוא אינו גורם לתופעות לוואי לא רצויות ? יש לי עמימות בראייה ביום יומיים האחרונים בעיקר מישיבה לקימה האם ניתן באותו בקבוקון ( שאינו עם חומר משמר ) להשתמש בוקר וערב לאחר עד 12 שעות באותו היום ואחכ לזרוק ? בתודה !

טומי שלום, בקבוקונים קטנים טובים ל-24 שעות מרגע הפתיחה, אם אתה סוגר את הפקק לאחר כל שימוש. אפשר להשתמש ברסטזיס חודשים רבים בלי שזה יגרום להופעת גידול בעין. זה גם לא טיפול נגד גידול בעין. ספציפית למקרה שלך צריך לשאול את הרופא שרשם התרופה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות