שאלה חשובה בנושא

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

15/09/2023 | 12:25 | מאת: עדינה

היי דר׳, תודה על מהענה של אתמול, הכוונה שלי שיש לי נקודת חן שמפריעה אסתתי בלחמית שלפעמים בולטת ולפעמים משתלבת עם העין כאילו זה טבעי, אני רואה במלא מקומות שמסירים ללא זכר לשום סימן השאלה שלי האם אני צריכה סוג של להאמר או שיש פה עניין של אחוזים? כי צלקת בסופו של דבר תהיה יותר בולטת לדעתי, נגיד ויגרם סימן ויראה יותר גרוע האם אפשר להעלים אותה או שאצטרך להיות איתה? אני ממש לחוצה ולא יודעת מה לעשות תודה ושנה טובה!!

עדינה שלום, מעבר למה שכבר עניתי, אפשר להתייחס רק בבדיקה במרפאה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות