נגע שפיר בלובן

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

14/09/2023 | 20:38 | מאת: עדינה

היי דר’, יש לי נגע שביר בלובן לא קטן ולא גדול, הייתי בבדיקת שגרתית של עיניים ושאלתי את הרופא אם אפשר להסיר את הנגע הוא אמר שכן אבל נשארת צלקת כי עושים חתך אז תהיה צלקת אבל אחרי מספר חודשים הצלקת תהיה לבנה שזה אומר שהעין לבנה, השאלה שלי איך נראת צלקת כמו שהרופא אמר לי לבנה? או שיכולה להיות צלקת שרואים, ולמה אני רואה במקומות כותבים שאפשר להסיר בלי צלקת אחרי שהוא אמר שחייב להיות אחרי חתך כמובן שאם הצלקת לבנה אז זה לא משנה לי, ועוד שאלה במה משתמשים אחרי שמוצאים את הנגע בניתוח וכמה זמן החלמה והאם אתה מתעסק בהסרת נגעים כאלו? תודה.

עדינה שלום, ראשית לא להוריד נגעים מהלובן, רק מהלחמית. כל ניתוח שעושים משאיר צלקת. עד כמה הצלקת משמעותית תלוי בגודל החתך ובתגובת הגוף האישית שלך לפציעות. יש אנשים שמצטלקים טוב יותר, ויש כאלו שפחות. כאשר אני מנתח נגעים בלחמית לרוב עם הזמן הצלקת נעלמת, לפעמים עד כדי כךשבביקורות אני צרי ךלוודא ברישום היכן היה הניתוח. אבל לפעמים נותרת צלקת שרואים. בהצלחה ושנה טובה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות