2 נקודות שחורות על הקרנית

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

23/08/2023 | 00:22 | מאת: מוריה

שלום יש לי 2 נקודות שחורות קטנות מאוד בחלק התחתון של הקרנית לאחרונה העין הזאת התחילה להציק לי קצת והלכתי לרופאת עיינים שהרחיבה את האישונים ועשתה בדיקה יסודית ואמרה שהכל תקין בעין. למעשה שכחתי לשאול אותה על הנקודות אך אם היא אמרה שהכל תקין אפשר להסיק מזה שגם הנקודות הן כלום כי אם היה משהו הרופאה כבר הייתה אומרת לי בבדיקה או שיתכן שהיה צריך בדיקה מסוימת לא רגילה שהיא לא עשתה?

מוריה שלום, יכול להיות שזה מאוד קטן והיא פיספסה, אבל סביר שזה שום דבר. שנה טובה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות