גרנולומה על עפעף שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

21/08/2023 | 14:09 | מאת: אביבה בללטי

לפני 3 חודשים צמח לי על עפעף שמאל מין תוספת עור בדיוק על הטוואי של ניתוח עפעפיים שעשיתי לפני 3 שנים. בבדיקה ראשונה חשדו בצלקת קלואידית לאחר ביופסיה מצאו שיש לי גרנולומה. כרגע ממליצים אנטיביוטיקה למשך חודש לראות אם יש שינוי. האם יש לך מידע על העניין? או רעיון אחר. אנטיביוטיקה? תודה אביבה [email protected]

אביבה שלום גרנולומה צומחת לפעמים סביב שארית תפר שלא נספג עד הסוף. 3 שנים לאחר ניתוח העפעפיים נשמע פחות סביר, אך עדיין אפשרי. אנטיביוטיקה זה רק טיפול לאחר הביופסיה. לא אמור להשפיע על גרנולומה, אם לא נכרתה במלואה. לצורך תשובה פרטנית, צריך לבדוק אותך, ולראות את כל התיעוד הקודם של הרופאים שלך. בהצלחה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות