Conjunctival nevus הגבתי בתאריך 15/8 לא להתייחס בבקשה, זו ההודעה המעו

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

17/08/2023 | 16:30 | מאת: אנונימי

נולדתי על נבוס אדום בלחמית העין,(שפיר)כבר תקופה שהנבוס ״משתגע״, יש ימים שהצבע הוא ממש אדום אבל ממש, וזה מפריע אסתתית בגלל שהנבוס ממש אדום כמו דם, זה תמיד משתנה לפעמיים אדום חלש ובמהלך היום פתאום חזק, וכמעט בכל ערב כשאני עייפה הנבוס בעין ממש אדום, אני הלכתי לרופא פלסטיקה על מנת לברר בשביל להוציא את זה, הוא בדק את העין ואמר שהוא לא מוכן לנתח ושעלולה להיות לי צלקת ויהיה לי יותר גרוע, ונתן לי הפנייה למרפאה אחרת אני חקרתי וראיתי שמורידים את זה ללא שום צלקת לפחות בחול, אני באמת סובלת מעין אדומה הנבוס לא גדול בכלל, רק כשהאדום נהיה חזק במהלך היום הוט נראה מפחיד הוא פשוט תמיד חזק מידי יום כאילו אני ערפד, השאלה שלי אם אני יכולה להוריד את זה מבלי שיגידו לי שעלולה להיות לי צלקת, כי אני באמת סובלת ורוצה העין לבנה, תסבירו לי על התהליך איפה אני יכול להסיר את הנבוס שמפריע לי ממש, אם יש אפשרות לעשות ניתוח שהלחמית תהיה לבנה(על ידי שתל, או או שבכלל לא צריך) ולמי אני באמת צריכה לפנות שמתעסק בלהסיר נבוס בעין? הגבתי פה לפני כמה ימים וזה שלח לי בטעות את ההודעה, זו ההודעה המעודכנת לא להתייחס ל״ניתוח נבוס בלחמית העין״

אנונימית שלום, התגובה להודעה הארוכה זהה לזו של הקצרה (: בואי ונבדוק. אסביר מה צפוי בניתוח

22/08/2023 | 17:03 | מאת: אנונימי

תודה רבה שענית התגובה שלך שימחה אותי. אבל אמרו לי בכל מקום שבניתוח שמתבצע כירורגית תמיד יש צלקת(אני מעדיפה להישאר עם הנבוס במקרה כזה) רופאים שבדקו אותי אמרו אותו דבר לגבי הצלקת, האם אצלך הניתוח על ידי לייזר או שיטה אחרת? ואני אקבע תור בהקדם האפשרי אליך תודה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות