ניתוח נבוס בלחמית העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

15/08/2023 | 22:49 | מאת: אנונימי

נולדתי עם נבוס אדום בעין,הוא אדום רוב היום לפעמים לא חזק. אבל אם אני הולכת לישון מאוחר וקמה מוקדם הנבוס הוא כמו דם, וזה אחד הסיבות שאני מעונינת להסיר אותו וגם מבחינה אסתתית, הלכתי לרופא עיניים והוא אמר לי שעוללה להיות לי צלקת יותר גרועה, אי אפשר להסיר לשמים שתל או משהו כזה שהעין תהיה לבנה? ודרך אגב לאיזו מרפאה אני צריכה לפנות שמתעסקת בזה שמסירה את הנבוס תודה.

לאנונימית שלום, לא ראיתי את הנגע שלך, אבל בד"כ כשאני מסיר נגעים כאלו, לא נותרת צלקת לאחר החלמה מלאה. מוזמנת לקבוע תור לבדיקה, ונראה במה מדובר.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות