כתם בעין בצבע שחור מוקף בקצת חום

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

24/07/2023 | 00:14 | מאת: אמא

שלום רב, מדובר בבת 3, נולדה עם נגע בעין על הלחמית, נקודה קטנה (כמו ראש מחט) בצבע שחור.. ממש שחור, מוקפת בקצת חום. הנקודה הזאת בלובן העין מתחת לעפעף העליון, אך כשהיא מזיזה את העיניים רואים את זה. היא נולדה ככך והנגע נותר אותו דבר. לקחתי אותה לבדיקת רופא עיניים שאמר שגם לי יש נקודה קצת חומה בתוך העין (לא בולטת בקושי רואים) וכנראה תורשתי. אך מה שיש לילדה ממש שונה, שני צבעים. וזה קצת מדאיג אותי. לחכות עם זה עד גיל מסוים? יש בדיקה יותר יסודית? אשמח לשלוח תמונה אם יש אפשרות. המלצה.. תודה...

לאמא המודאגת שלום, אם הילדה נולדה עם זה, ולא השתנה, אפשר להמשיך מעקב עם צילום טוב של האיזור. אם תירצי בדיקה יסודית, את מוזמנת לקבוע תור למרפאה שלי

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות