נגע בעפעף שחזר לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

13/07/2023 | 16:29 | מאת: יעל

היי, עברתי ניתוח להוצאת שני נגעים בעפעף העליון. נגע אחד הרופא אבחן ככלזיון ונגע שני כגרנולומיה. לאחר שבועים מהניתוח הנגע שאובחן כגרנולומיה חזר. מה יכול להיות הסיבה? (הרופא שלח לפתולוגיה את שני הנגעים ולא חזרו אלי עם תשובה)

יעל שלום, שאלת שאלה חשובה מאוד. חשוב מאוד לקבל את תשובת הפתולוגיה על הנגע שהוציאו לך, וחשוב לא פחות לוודא שפתולוג עיניים קראת את הדגימה. נגע שחוזר במהירות, במיוחד משהו "שומני" בעפעף עלול להיות גידול שמחייב טיפול. פני שוב למנתח שלך ובקשי את תשובת הפתולוגיה מהביופסיה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות