לחץ בעין ימין כבר תקופה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

03/07/2023 | 17:29 | מאת: יוסי עבו

שלום לרופאים הנכבדים מזה כשנה וחצי יש לי מעין לחץ כזה בעין ימין לסירוגין שבא והולך מין כאב כזה בעין עשיתי צילום קרקעית העין, בדיקת עיניים אצל אוקופלסט(או איך שלא קוראים לרופא העיניים הזה )וגם us עיניים ,לא ראו דבר האם יש לכם אולי כיוון לתת לי ? איזה עוד בדיקה כדאי לעשות או איזהשי אבחנה מה זה יכול להיות זה ממש מפריע לי לאיכות החיים

יוסי שלום, על פניו, זה לא נשמע כגידול, וודאי שלא על פני שטח העין או בתוכה. האם רופא העיניים שבדק אותך דיבר על פניה לנוירולוג?

10/07/2023 | 15:29 | מאת: יוסי עבו

הוא דיבר על ללכת לרופא שנקרא נוירואופתומלוג או משהו כזה והוא גם דיבר על זה שזה יכול להיות מסינוסיטיס למרות שאני לא מנוזל והוא ראה שיש לי יובש בעין ואמר שזה גם יכול להיות השאלה מה הרופא הזה יכול לראות ?

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות