תינוקת בת חודש דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

21/03/2010 | 13:10 | מאת: אלה

בתי בת חודש ועין השמאלית שלה כל הזמן דומעת. אחרי שבועיים של סינטומיצין ושבוע של טיפות עיניים אין שיפור. מה הסיבה? מה עליי לעשות?

אלה שלום, לא ניתן להעריך מהי הבעיה של ביתך מבלי לבדוק אותה. אנא פני לרופא עיניים/רופא עיניים ילדים בהקדם. מי רשם לכם סינטומיצין? אנטיביוטיקה יש לקחת רק (!!!) בהוראת רופא. כל זיהום בעיניים בחודש הראשון לחיים מחשיד לזיהום כללי ביילוד, ובמקומות רבים מוביל לאישפוז. ייתכן שבסוף הבעיה תתגלה רק כחסימה בדרכי הדמעות העשויה להפתר מאליה עד גיל שנה ללא טיפול ניתוחי, אך בשל החשש לזיהום אמיתי, אנא פני להבדק עוד היום! אם אין רופא עיניים זמין בקופת החולים, שיפנה אותך רופא המשפחה למיון העיניים הקרוב לביתכם.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות