ממצא תת עורי מעל הגבה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

26/03/2023 | 16:59 | מאת: אנונימית

שלום רב עברתי CT בעקבות ממצא תת עורי שגדל במהלך הזמן מעל הגבה. נרשם בCT ממצא תת עורי מצד ימין במימדים 2*1*3 רובו בעל תוכן בצפיפות שומנית ובתוכו ממצא סולידי מעוגל בקוטר כ5 מ"מ. תהליך גורם לסקלופינג של העצם הפרונטלית הסמוכה, קורקט העצם נראה סקלרוטי. נצפתה הסתיידות פוקלית באספקט האחורי של התהליך. אני כמובן הזמנתי תור דרך המערכת הציבורית לרופא אוקופלסטי אך לצערי מדובר בתור רחוק. אודה לעזרה בהבנת הפענוח ככל ואפשרי.

אנונימית שלום, לא ניתן לתת תשובות פרטניות בפורום כזה. חג שמח.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות