החלמה לאחר הסרת הנבוס מלחמית העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

12/12/2022 | 23:54 | מאת: אנונימי

שלום, מלפני 4 ימים עברתי ניתוח להסרת נבוס מהעין. מאז כמעט כל יום (כולל היום) יורד לי קצת דם מהעין, אני מנקה עם מגבון אסטטי לעין, ואז זה מפסיק. כמות הדם היא לא גדולה. רציתי לשאול האם זה בסדר וזה חלק מתהליך ההחלמה או שאני זקוק לפגוש רופא?

דימום בלתי פוסק (גם אם רק מטפטף) לאחר ניתוח בעין מחייב חזרה לבדיקת הרופא המנתח. חג שמח

15/08/2023 | 21:22 | מאת: אנונימי

האם הניתוח עבר בסדר, האם נשאר לך צלקת או משהו אחר? אני פשוט מעוניין להסיר ומעוניין לדעת האם העין תהיה לבנה ולא תהיה צלקת או משהו בסגנון.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות