MRI ארובות עיניים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

02/11/2022 | 01:02 | מאת: שלומי

היי פרופ', ביצעתי MRI ארובות עיניים מעקב אחרי בלט עין, שם כתבו: עיבוי דיופזי של שרירי אקסטראו אוקולריים בארובה הימנית הדבר יותר בולט ברקטום הלטרלי והמדיאלי, עם הסננה בשומן הרטרו בולברי , כרגע ללא לחץ ברור על עצב הראיה. בלוטות הדמעות הודגמו בעלי אותות ומבנה תקינים וללא האדרה פתולוגית. עיבוי רירית ומעט תוכן בסינוס פאראנזליים. סיכום: עיבוי שרירים אקסטראאוקולריים בימין , עצב הראיה בימין נראה באות ועובי שמור כעת. כמה דברים ברשותך - אם היה משהו ממאיר שעוטף את אחד השרירים היו רואים את זה בMRI? אם היה משהו כזה היו מתארים בפענוח אחרת ממה שכתבו בו? תודה

שלומי שלום, יש קושי במתן תשובה פרטנית באתר אינטרנט. אתה מוזמו לקבוע תור למרפאה ונשמח לייעץ לך חג שמח

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות