היכן ניתן לעבור צילום רנטגן של ארובות העיניים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

31/07/2022 | 09:35 | מאת: מוטי

שלום רב, הופניתי לצילום רנטגן של ארובות העיניים אך איני מצליח למצוא מקום בו מבצעים הצילום. נדחיתי ע"י תל השומר, לניאדו ואסותא. אודה על קבלת מידע רלבנטי בין במכון פרטי ובין של קופ"ח. בתודה

מוטי שלום, אני לא מכיר צילום רנטגן של ארובות העיניים. אולי מישהו התבלבל והכוונה היתה ל-CT של ארובות העיניים. יש אנשים שמפנים לאולטראסאונד (US) של ארובות העיניים, אך מאז ש-CT הפך נפוץ, אני לא רואה צורך ממשי בבדיקת US של ארובות העיניים מלבד במיקרים סופר נדירים. בחשד לבעיות ברקמות הרכות בארובה, אפשר להזמין גם MRI של ארובות העיניים.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות