בעיה של גידול בארובה עם בעיה בשריר הארובה מה הפתרון

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

20/03/2022 | 19:40 | מאת: תהליך תופס בארובה עם בעיה בשריר הארובה

שלום וברכה אשמח לקבל תשובה על שאלת עומק שאני שואלת כאן שלום אני בת 29 יש לי בעיה של נחש בתוך העין שמדובר על כלי דם בציפוי העין לפני כמה חודשים עשיתי צילום סי טי שראו שיש בעיה של תהליך תופס מקום בארובה בגלל שאני כבר הרבה זמן בבית עם זה ניגשתי לרופא עינייים שאמר לי שלא מודבר במשהו מסוכן אבל מתאים מעקב הרופאת עיניים ששלחה אותי לסי טי לא מתייחסת עד אחרי פסח ויש לי מי זה הרבה השלכות : המשקפיים שאני הולכת איתם לא טובים לי כבר כמה חודשים ויש לי גם נטייה לפזילה בגלל שלא כוונו את הפריזמות נכון, בגלל שהרופאה ששלחה אותי לסי טי עוד לא קבלה אותי ולכן אני מחכה עד אחרי פסח הרופא קרנית שהלכתי אליו בגלל המצב הסביר לי שכזה דבר לא מורידים (ומיד חשבתי על טיפול אחר...) אבל מה שהכי מעצבן אותי זה שאני קמה בבוקר אחרי לילה ללא שינה והמצב לא מטיב עם עצמו ואני כל הזמן חושבת על המצב של המשקפיים הלא נכונים שאני מרכיבה אותם עכשיו האם עדיף לי לא להתייחס למצב וכן לעשות משקפיים ולא לטפל במצב של הכלי דם ?? האם יכול להיות שפתרון טבעי יכול לעזור לכזה דבר במקום לרוץ לרופאי עיניים יום ולילה??? אני גם חושדת על ההרכבת המשקפיים עם מספר לא נכונה בגלל שנהיה לי גלאוקומה פינגמטרית ואני מאוד מםחדת מי ההתרחשויות ההבאות מה שיהיה לי עוד מעט בגלל המשקפיים עם המספר הלא נכון??? אשמח לתשובה נכונה תודה רבה

מי שמאבחן ומטפל בגידולים בארובה הם אוקולופלסטיקאים הנמצאים בכל מחלקת עיניים בארץ. בהדסה שם אני עובד המומחים הם: דר׳ שי אופיר קהת ודר׳ צבי גור. ״פתרון טבעי״ לא יכול לעזור בהעיה כזו.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות