nf 1

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

20/02/2010 | 23:44 | מאת: שמואל

שלום פרופסור אני בצתי את הבדיקה שאופנתי בידקה OCT [במכון ][מור]עין ימין פענוח עבי ה NFL נמוך בחלק נזלי הקיעור הנמדד 0.32 0.32 עין שמאל פענוח עבי ה NFL נמוך בחלק נזלי הקיעור הנמדד 0.48 0.48 בבקשה פרופסור מזה אומר הפינוח תודה פרופסור

שמואל שלום, לא ניתן להעריך את תוצאות הבדיקה ממספרים בלבד. הבנתי שאתה מגיע להדסה על בסיס קבוע. אם כך, בפעם הבאה שאתה מבקר בהדסה - בקש מהאחיות במרפאת עיניים לחפש אותי ואשמח להסביר לך אחרי שאראה את התמונות.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות