לימפומה בארובת העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

15/10/2021 | 16:39 | מאת: שי

היי, לפני כמה חודשים עברתי ביופסיה בארובת העין לאחר שבצילום נמצא גוש שיוצא מהשריר הישר הלטרלי, הגוש הוצא לבדיקת ביופסיה ושם התברר כלימפומה (רק בארובה) - אחרי הניתוח חל שיפור קטן בבלט עין. הופנתי להמשך טיפול בהקרנות. לאחרונה( לפני כמה שבועות) סיימתי את הטיפול בהקרנות ללימפומה בארובת העין. עדיין יש בלט עין. השאלה שלי האם אחרי הטיפול הבלט בעין אמור להשתפר, להיעלם או לפעמים פשוט נשאר דומה גם אחרי הטיפול? מניח שהכל יתברר בצילום הבא, אבל עד אז אני מאוד מודאג. תודה.

שי שלום, ההקרנה אמורה לצמצם את הגוש בארובה ובכך לאפשר לעין לחזור פנימה ולהפסיק לבלוט.

12/08/2022 | 17:25 | מאת: ליאת

היי רציתי לשאול איך העין הגיבה להקרנות והאם היו לך תופעות לוואי קשות? הרבה בריאות.

12/08/2022 | 19:36 | מאת: שי

לא, לא היו תופעות לוואי. רק נשירה קלה בגבה שמעל העין המוקרנת, עין מעט מאוד יבשה שעם טיפות עבר במהרה. הטיפול עבר די בקלות

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות