מקום בארץ שמבצע השתלת עין תותבת

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

16/02/2010 | 11:14 | מאת: ז'אק.א

1.אני שוכל בעתיד הקרוב לבצע ניתוח לעקירת העין (בשל גידול לא סרטני בעצב הראיה -העין בולטת מאוד מאז לקיחת דגימה בשנת 2005) אנ עיוור מעין שמאל מזה 5 שנים.נמצא בביקורת כל חצי שנה בהדסה עין כרם, בן 33 היום . 2.האם יש השתתפות דרך קופ"ח עבור התותבת. בברכה

ז'אק שלום, לא הבנתי מה השאלה הראשונה, אך לשאלתך השניה - לשכת הבריאות המחוזית במקום מגוריך (ולא קופת החולים) משתתפת באחוז ניכר (כמדומני שמדובר בכ-75%) מעלות הפרוטזה. בפעם הבאה שאתה בהדסה, אתה מוזמן לפנות אלי (ימי מרפאה שלישי וחמישי) ואקשר אותך עם העובדת הסוציאלית של מרפאת גידולי העיניים (הדס) לה יש את כל הטפסים הדרושים לך.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות