המנגיומה התגלה בלט עיין קטן

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

06/05/2021 | 22:03 | מאת: ניב

שלום בן 46 ליפני חצי שנה הרופא שם לב שיש לי בלט עיין קטן שלח אותי לסיטי והתגלה המנגוימה באיזור ארובת העין בדיקת שדה ראיה תקינה וראיה תקינה מה עליי לעשות הרופא עניים אמר לי שדה ראייה כול חצי שנה אני דואג מה עליי ומה חייב לעשות תודה רבה האם חייב ניתוח?

17/05/2021 | 19:04 | מאת: ניב

אפשר המלצה כאן מה עדיף ומה עליי לעשות תודה

ניב שלום, המנגיומה היא גידול שפיר של כלי דם. כאשר היא מופיעה בארובת העין היא יכולה לדחוק העין החוצה. לעיתים, המנגיומה יכולה לגדול ולדמם. אם הדימום גדול זה יכול להיות מצב חירום. אני ממליץ לך לפנות לרופא/ת עיניים עם מומחיות בניתוחי ארובה לשקול הסרת הנגע.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות