שעורה קלועה בת שנתיים וחודשיים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

20/06/2019 | 01:13 | מאת: ויקי

שלום רב בתי בת שנתיים וחודשיים , לאחר חיסון של גיל שנתיים היה לה חום כמה ימים, שיעול ולאחר מכן יצאה שעורה בעין אחת קלועה והתחיל גם בעין השניה , שמנו טיפות אנטיביוטיקה + משחה אנטיביוטית בעין אחת זה עבר ובשניה נשאר. כמובן עושים קומפרסים חמים, שומרות על הגיינה של ידיים והפנים, הוסבר על ניתוח שצריך לעשות השאלה למה זה חוזר??? ועם יש עוד דרכים לטפל בזה?? אולי כדאי לעשות בדיקות דם? אולי זה קשור למערכת החיסון??? תודה מראש

ויקי שלום, במבוגרים, שעורה חוזרת יכולה להיות עדות לגידול בעפעף. בתינוקות זה לא ריאלי.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות