כמה שאלות לי עליכם , תודה.

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

23/12/2018 | 17:57 | מאת: מיה

שלום רב נמצאת כבר תקופה אחרי ניתוח בעין ,עם צלקת מרשימה ומכובדת מאוד. שאלותיי הן: 1. האם צלקת יכולה להיות ״מועדת לפורענות״ , דהיינו , חשופה לדלקות וכדו׳ , ואם כן? , מה ניתן לעשות ? 2. האם עין יכולה להפוך תלותית בסטרואידים? , ואם כן , ? מה ניתן לעשות גם בעניין זה? תודה רבה מיה

שלום מיה, אכן דלקת זהו אזור שבו יש פעילות יתר ולעיתים אף הופעת גידול. עם זאת, רוב הסיכויים שמדובר בצקת ולא בבעיה אחרת. האם נבדקת ע"י רופא עיניים להערכת הצלקת, עדיף על ידיד המנתח שיצר את הצלקת? העין עלולה להפוך תלויה בסטרואידים, ויש תרופות המחליפות את הסטרואידים ועוזרות בגמילה מהם. זה חייב להינתן במעקב מומחה.

19/03/2019 | 19:53 | מאת: מיה

תודה רבה על תשובותיך , דוק׳.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות