nf 1

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

06/01/2010 | 23:54 | מאת: שמואל

שלום פרופסור אני שוב מבקש לצורך מעכב בצתי בדיקה של MRI רוש ובתוצאות סריקה אודגם [1] מוקדים בעלי אות גבוה ב T2 בספלנום של קורפוס קלוזום משני הצדדים ובחומר הלבן באונות הפריאטליות מאחור ובאונות האוקסיפטיליות ומימצה נוסף תהליך תופס מקום[SOL בסינוס הקברנוזי משמאל שנצבעה היטב עי חומר ניגוד פרופסר תוחל לאסביר לי בקשר למימצה ארישון מה זה מוקדים בעלי אות גבוה בספלנום של קורפוס קלוזום מישני הצדדים של אונות זה מחלה או יש לזה תיפול שוב תודה פרופסור

שמואל שלום, לפני שאוכל לענות לך יש להשוות את הממצא הנוכחי לבדיקות קודמות שעברת, וכן יש לראות את התמונות של ה-MRI העדכני. האם פנית למרכז הנאורופיברומטוזיס בהדסה? בהצלחה

07/01/2010 | 16:52 | מאת: שמואל

קודם תודה פרופסור ותודה על סבלנות שלך התשובה כן אני נמיצה במעכב במרפאת של פרופסור לוסו ואני מוזמן הצלחם למרפהת עיניים [נוירואופטומלוגיה] דק דותן שלמה פרופסור הפשר לקבל הזבר קטן בנוגע למוקדים בעלי אות גבוה בספלנום של קורפוס קלוזום משני הצדדים אני מבקש אין סבלנות לחקות למיבגש בחודש הבה הבדיקות של MRI נאסו בהדסה בדיקה אחרונה ב4.1.2010 תודה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות