פענוח של OCT עיניים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

23/10/2018 | 15:53 | מאת: שרה

אודה על פענוח OCT: עין שמאל: מבנה הרשתית ושקע פוביאלי שמורים. היפר רפלקטיביות מתחת לממברנה BRUCHS עם הצללה של הכורואיד מתחת ודרוזו קטנים ב-RPE מעל. יכול להתאים לנבוס כורואידלי.עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-247 מיקרון. עין ימין: עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-249 מיקרון.

שרה שלום, לא ניתן לפענח פיענוח. זה כבר יש לך. כדי לתת לך פיענוח נוסף, צריך לראות את התמונות של הבדיקה עצמה. את מוזמנת לקבוע תור למרפאה ולהביא איתך את הדיסק של התמונות מהבדיקה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות