ייעוץ לגבי אמא שלי

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

06/01/2010 | 13:18 | מאת: בן

אתמול שלחתי הודעה אך אני לא רואה שהיא מופיעה בפורום,לכן אני שוב אכתוב את הבעייה שאמא סובלת ממנה ומה דעתכם על כך. אמי בת 72, סובלת מבעיית לחץ דם ולעיתים הפרעות קצב. ביומיים האחרונים סובלת ממצב שהיא רואה בשדה הראייה שתי נקודות שחורות שנעות.היתה אצל רופא עניים שהמליץ על טיפות ומנוחה וביקש שאם יתרבו הנקודות ויהיו כמו ווילון תחזור אליו מיידית אודה על דעתכם ואם צריך בדיקות נוספות אצל נוירולוג או קרדיולוג או אחרים. תודה מראש על הייעוץ

הסיבה שלא ראית את ההודעה שלך היא שהיא אינה קשורה לגידולי עיניים ולכן אין לה מקום בפורום הזה. תאור התלונות ותאור הסבר הרופא מתאימים לאבחנה של הפרדות זגוגית העין. ההסבר שקיבלה היה לסימני אזהרה מפני הפרדות של הרשתית, שאם יופיעו, עליה לפנות למיון עיניים. אין לכך כך קשר לגידולי עיניים

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות