שכחתי לשאול משהו ..

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

27/09/2018 | 07:07 | מאת: מיה

מתנצלת עם שאלות מרובות הרופא לא הסביר לי את הציטוט שרשם לגבי האטרופיה הנקודתית בעין ימין עם הביטוי "אולי" . אבל הוא שאל אותי אם יש לי כאבים וגם שאל אם יש הבדל בחדות האור כאשר האיר פנס לעיניי ואמרתי שאין הבדל . למיטב הבנתי כנראה הוא התכוון לאטרופיה של הקשתית .. אבל אם הוא רשם אולי !! האם יכול להיות שזה ממצא אחר יותר מסוכן שהרופא לא כלכך הצליח להגדיר ? או שבכל זאת הרופא לא היה מפספס משהו יותר מסוכן ?

מיה, מהות השאלות של הרופא שאת מציינת נשמעות בכיוון של תסמיני דלקת בענביה הקדמית uveitis, לא בכיוון של גידול. בד"כ לא מפנים חולים לבדיקת US קדמי לבדוק את גוף העטרה (CB) בלי סיבה טובה. תמיד אם את חוששת, לכי לבדיקה חוזרת.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות