רגישות בעיניים בשמש

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

19/07/2018 | 21:57 | מאת: מיה

שלום רב ד"ר בזמן האחרון מזה שבוע וחצי חשה קושי בראיה בשמש פשוט צריכה לעצום את העיניים חזה או להיות עם מבט מסנוור ומרגישה שהעיניים שלי לא מפוקסות בכלל ,, פניתי לדר עיניים היום עשה לי בדיקת ראיה 6/6 .. בדיקה שעשה לי על מכישים היתה גם תקינה נתן לי טיפות ליובש אבל איך הוא יכול לדעת שהכל תקין בלי הרחבת אישונים !! ואם יש גידול ? אם יש ממצא בקרקעית העיניים ? האם ניתן להסתמך על הבדיקה שעשה לי ולהיות רגועה או שעדיף לעשות בדיקה חדשה ? אני גם הראתי לו תמונה שלי ושל בתי הקטנה שהעיניים שלנו נראים לבנים בפלאש והוא טען שזה נורמלי שזה ריפלקס של העין !! מה דעתך ?

מיה שלום, אכן כדי לדעת מה מצבה המלא של העין יש לבדוקת את קרקעית העין, בד"כ לאחר הרחבת אישונים. לעיתים ניתן לבדוק את קרקעית העין גם ללא טיפות הרחבה. היתכן שעברת בדיקה שכזו? יובש אכן יכול להיות הסבר לתלונות שלך, בהנתן ששאר בדיקת העיניים היתה תקינה. רפלקס לבן יכול להיות מפלש המצלמה, במיוחד אם הרופא כבר בדק את קרקעיות העיניים שלך וראה שהן תקינות. אם את בכל זאת חוששת, את מוזמנת לקבוע אלי תור למרפאה אחה"צ

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות