תשובת ביופסייה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

04/01/2010 | 18:50 | מאת: colombos

שלום לרופאים המכובדים . הוצא לי נגע מעפעף עליון מתוך חשד לBCC ונשלח לבדיקת מעבדה .ממצאי המעבדה תחת סעיף "בדיקה מיקרוסקופית/ אבחנות " נרשם כדלקמן: fibroepithetial polyp(skin tag deeper serial H&E section were preformed עד כאן תוצאות המעבדה ,האם מכאן עלי להבין כי הממצא שפיר? תודה על התשובה ומעבר לזאת ותודה על הזמן שאתם מואילים להקדיש לאתר החשוב הזה קולומבוס

Colombos שלום, משמעות התשובה שקיבלת היא שמדובר בנגע שפיר, ושהפתולוג שבדק את הביופסיה שנלקחה ממך התאמץ למצוא נגע ממאיר (בהתאם לחשד שבגללו היא נלקחה) ולא מצא נגע ממאיר במספר חתכי עומק דרך הדגימה. בתקווה שזה יעשה לך סוף שבוע שמח,

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות