גידול בזווית העין פפילומה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

20/08/2017 | 16:57 | מאת: גמזו

כמה רופאים מומחים אבחנו גידול בזווית עיני השמאלית, מפפילומה. הגידול קטן מ2 מ"מ. כולם הסכימו על אותו טיפול : כריתה וביופסיה כדי לוודא שאינו ממאיר. במידה שהוא ממאיר יש לכרות את תעלת הדמעות שאלתי היא מה עלות טיפול כזה , איני מבוטח באף קופה, לקוח פרטי. תודה.

זה ניתוח שאנחנו מפנים למומחי עפעפיים, אוקולופלסטיקאים.

20/08/2017 | 21:05 | מאת: גמזו

הרופא אמר שזה קצת מסובך כי זה ליד שק הדמעות. אבל לא יותר מדי מסובך. שאלתי היא מה המחיר בערך?

כפי שעניתי קודם, אנחנו מפנים ניתוחים אלו לאוקולופלסטיקאים, יש לדבר איתן על המחיר. לא הייתי מצפה לקבל תשובה כזו בפורום פתוח ברשת. תתקשר למשרד הרופא/ה המנתח/ת, למשל למשרדי השר'פ בהדסה, ותקבל מחיר.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות