בד' עניים

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

20/12/2009 | 15:04 | מאת: לי

האם בבד' גלאוקומה אפשר לאבחן מחלה בעניים(פרט לגלאוקומה עצמה)... האם יכול להיות שיבוש ראיה כתוצאה מכאבי ראש(שמטופלים)..לא יודעת אם זה הפורום המתאים אך תודה בכל זאת!

בכל בדיקת עיניים מקיפה אפשר לגלות מחלות עיניים. זה תלוי ברופא הבודק אם בדק דברים אחרים, או התמקד רק בלחץ התוך עייני. כאבי ראש הם בד"כ תסמין של מחלה (כמו שחום הוא תסמין של שפעת). אם המחלה משפיעה על הראיה, יכול להופיע שיבוש בראיה. עם זאת, אם זה מופיע כדאי להבדק ע"י רופא עיניים בהקדם ושהוא יוודא שאין בעיה אחרת.

22/12/2009 | 14:52 | מאת: לי

מבחינת כאבי הראש ביצעתי סי טי מח ויצא תקין. הראיה עצמה לא משובשת..אני רואה מאוד חד וברור....אלא יותר כתמים כמו עננים...בד' רופא תסםיק או שכדאי לעשות צילום ארובות העין?

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות