גידולים קטנים בצוואר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/09/2008 | 21:22 | מאת: פזית

שלום אני בת 46 ויש לי מלא גידולי עור שתלויים על הצוואר הם בגודל ראש גפרור ומפריעים לי בעיקר אסתטית. רופא עור פעם גזר לי במספריים וזה כאב נורא וצמח שוב. כיצד ניתן להסיר מה השיטות שמומלצות והאם מרדימים את האזור עם משחה או קרם? תודה

אפשר להרדים את הגידולים הקטנים עם קרם מרדים או עם זריקת הרדמה מקומית ואז לא כואב הטיפול. שיטות אפשריות: חיתוך, כפי שעשו לך, צריבה עם מחט חשמלית, או צריבה עם חומר מתאים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור