פסוריאסיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/11/2008 | 05:10 | מאת: משה

ד"ר שרייבר בוקר טוב: אני עם פסוריאסיס מאז 1984, מילחמת שלום הגליל. השתמשתי עם הרבה מישחות, הוצאתי הרבה כספים,אני פעמים בשנה בים המלח. ההיתי נגוע בכל הגוף, כיום. נותר לי באזור המרפקים בילבד, בידים,וברגלים. שאלתי אליך: 1. למה נותר לי במרפקים ולא נעלם ביחד אם השאר? ו2. האם יש מישחה ש יכול לעלים את אשר במרפקים? אני משתמש זה מס שנים בחומר נוזלי שומני שמכיל ברכיבים מים המלח ושמו ניקרא=PSORIASIS =וזה עוזר לי,מונע גירוד,ומונע קליפות. לאחרונה הומלץ לי על= פסורליט=.הודה לך מאוד תגובתך, משה.

תמיד יש מקומות יותר עקשניים מהאחרים, זה טוב שמרבית המקומות הבריאו. את תכישר הפסורליט אני לא מכירה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור