עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/08/2008 | 11:14 | מאת: יפה דדון

שמי יפה דדון לפני כ8 חודשים נפער ברגלי השמאלית פצע מוגלתי גדול ועמוק מאוד אושפזתי בכמה בתי חולים כגון תל השומר הדסה עין כרם סורוקה ואסף הרופא ביקרתי אצל רופאים פרטיים ובכל מקום טופלתי לזמב קצוב ונשלחתי לביתי להמשך טיפול כאשר הפצע נשאר באותו המצב במצב שהרגל נמצאת אין מקום לטיפול בבית והמצב הולך ומחמיר אני פוחדת שבזמן הקרוב יקטעו לי את רגל אני רוצה לציין שבשנת 2002 היה לי מקרה דומה ברגל ימין וטוםלתי בתל השומר מחלקת שיקום א והחלמתי לחלוטין היום מסרבים לשלוח אותי לשם עקב עלויות ימי אשפוז והחלמה אני מבקשת כל עזרה \עצה . לא רוצה להיות מרותקת לכיסא גלגלים

יפה היקרה צר לי אך הפורום מטפל בנושאים מוגדרים כגון גידולי עור, טיפול באקנה הצערת העור ועוד אבל לא בבעיה שלך. תוכלי לפנות לפורום לכירורגיה פלסטית, לניתוחי כלי דם, טיפולי חמצן ושם לקבל תשובות מורחבות לבעיתך. אם יש לך אימון ברופאים שטפלו בך בתל השומר אולי תפני אליהם לייעוץ אפילו באופן פרטי כדי שידריכו אותך מה לעשות. יתכן שיהיה להם רעיון איך לעזור לך להגיע לאשפוז אליהם. באסף הרופא יש טיפולים לפצעים כרוניים בתא לחץ וכך מגיע ריכוזי חמצן גבוהים לפצע, שעוזרים לריפוי. תפני לייעוץ למנהל תא לחץ באסף הרופא ותשאלי לגבי התאמתך. המקרה נשמע מורכב, אולי יצטרכו לעין בגליון הרפואי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור