עור קלוף וטלאים אדומים על שק האשכים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/11/2008 | 12:27 | מאת: דני

אני בגיל 35, לפני כמה חדשים ראיתי מסביב לאיבר המין במקום שצומחות השערות טלאים אדומים מלא, ולאחרונה אני רואה טלאי אדום על האיבר מין ועל השק של אשכים, בנוסף ממש בשבועות אחרונות התחיל להיות עור קלוף על שק האשכים, אי מוריד את העור היבש ומתחתיו יש טלאי אדום כמו"כ יש טלאים אדומים בלי עור יבש. מה זה אמור להיות, ומה הטיפול הנכון לזה.

יתכן שמדובר במחלת עור כגון פסוריאזיס בצורה קלה וממוקדת. למרות זאת עליך להבדק בהקדם אצל רופא עור כדי לשלול מחלות מין או אחרות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור