כתם בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/10/2008 | 20:21 | מאת: אילנה

לפני כחודש צץ לי בפנים כתם חום חדש שנראה כמו כתם פיגמנטציה הדומה לכתמים שנוצרו לי לאחר לידה. ההבדל היחידי שכתם זה מגרד לי מאוד. בהתחלה חשבתי שאולי זו עקיצה של יתוש אבל זה לא דומה לשום עקיצת יתוש אחרת שיש על עורי. הכתם ממוקם בפנים ואינו עובר. מה לעשות?

מכיון שהכתם מגרד צריך לבדוק אם לא מדובר באלרגיה או מחלת עור. האם שינית תרופות, תזונה, השתמשת בקרם / בושם/ שמפו חדש או היית בקרבת חיות או צמחים שלא כרגיל? כדאי להמנע מכל גורם כזה שאינו רגיל בסביבתך, להמנע מבישום המקום ומחשיפה לשמש. כדאי גם להבדק אצל רופא עור לשלול מחלה ואלרגולוג לביצוע תבחינים אלרגיים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור