בלוטות חלב

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/10/2008 | 18:10 | מאת: ע

שלום, בגיל 12 הופיעו על הפין, לכל אורך חלקו הורידי התחתון, הקרוב יותר לאשכים, פצעונים לבנים קטנים לא כואבים. התביישתי ומעולם לא טיפלתי בעניין. עברו מאז 16 שנים - דבר לא השתנה. פצעי בגרות עברו כלא היו, אך הבלוטות על איבר המין נשארו. הבנתי שמדובר בבלוטות חלב לא מזיקות. הייתי אצל רופא המטפל בלייזר (בעניין קונדילומה, לא באזור הפין). הרופא בחן את האזור במיקרוסקופ: לדבריו, מבנה העור תקין לחלוטין, ומדובר בבלוטות חלב עם זקיקי שיער תת-עורי. הרופא לא ממליץ על טיפול בליייזר, שכן ישנה סבירות גבוהה להצטלקויות, לטענתו. האם הוא צודק והאם קיימת דרך כלשהי להסיר את הנגעים?

הסיכויים לעזור לך לא גבוהים. אבל שוה לתת סיכוי להסרת שיער לצמיתות מכיון שבמקרה שלך לדבריך יש שם שערות שצומחות פנימה. אם וכאשר תפטר מהשערות שם אולי הגירוי יפסק וגם הפרשת החלב תפחת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור