חומץ מיץ תפוחים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/06/2009 | 21:50 | מאת: אילנית חזן

אחרי התייעצות איתך אני נוטלת כדורי חומץ מיץ תפוחים עקב בעיית עור אבל יש לי בעיה שרציתי להתייעץ איתך יש לי תקיפות של שתן כל 10 דקות ורציתי לדעת עם זה יכול להיות עקב נטילת הכדורים או כנראה שיש לי בעיה אחרת.

מכיון שתכיפות השתן התחילה לאחר נטילת כדורי החומץ, וחומרים רבים מתפנים דרך שתן, יתכן שזה קשור. יתכן שבגלל הרגישות הזו, תצטרכי לותר על חומץ תפוחים, או להפחית את המינון.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור