טיפול בלימזול טבליות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/05/2009 | 20:05 | מאת: שלום

שלום רב ! התפתחה אצלי " תפרחת מפושטת עשויה קשריות ורבדים אדמדמים די מתוחמים עם גבולות קשתיים מכוסי קשקש עדין הדוק". הטיפול שקיבלתי הוא שימוש ב LAMISIL 250 למשך 28 יום (כמובן גם בדיקות דם ותפקודי כבד). שאלותי הן אלו: 1.האם ניתן לעסוק בפעילות גופנית בזמן הטיפול ? 2.האם ניתן לנהוג בשעות הלילה (צרכי עבודה)? 3.האם צריך לקחת את התרופה בשעה קבועה? מודה לכם מראש על התשובות ויישר כח אתם עושים עבודת קודש שלא תמיד יש זמן לרופא לענות על שאלות אלו.

הפורום הזה מתמקד בטיפולים פוטודינמיים אשר מיועדים למחלות מסוימות כגון פסוריאזיס, יבלות וירליות, BCC, SCC ועוד. הפורום אינו עוסק בבעיה שאת צינת. כל התשובות לשאלות נמצאות בעלון המצורף לתרופה שאת מקבלת, אם לא מצוין שם מגבלות מיוחדות את יכולה לנהוג כרגיל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור