שפשוף בין הירכיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/10/2008 | 22:44 | מאת: שירן

שלום רב שמי שירן אני בת 23 בחורה מלאה בעיקר באיזור הירכיים. כתוצאה מחיכוך הירכיים העור באיזור זה נהייה לי כהה יותר (מעין צבע חום). האים יש משחה או טיפול כל שהוא (לייזר אוטיפול קוסמטי אחר)?

פצעי שפשוף הם עקשים וקשה להפטר מהם. הכי חשוב להמנע מהחמרת המצב ע,' ביגוד רפוי ורך, שימוש בספוג רחצה רך וכו', יש משחות מבהירות שניתנות ע'י רופא עור ושוה לתת לזה סיכוי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור