כתמים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/10/2008 | 10:16 | מאת: שרה

שלום אני בת21 ואני יותר מ6 שנים סובלת מבעיית הפצעי בגרות בפנים ובגב ובידיים לקחתי רוקוטאן עזר לי זמני לכמה חודשים והכול חוזר הבעיה שנשאר לי כתמים כהים במקום הפצעים עכשיו יוצאים לי כתמים כהים בלי הפצע עצמו לא בולט מעל לעור ויש שבולטות וזאת בעיה שממש מפריעה לי הפנים שלי מגעילות הלכתי להרבה רופאי עור כולם אומרים לי רוקוטאן ואני לא רוצה כי כבר לקחתי פעמיים ואני רוצה פתרון לכתמים לא לפצעי בגרות האם יש פתרון האם יש טיפול שיעלים את הכתמים האלו ?<?

לדברייך את סובלת מאקנה עם כתמים כהים משניים ורואקוטן פעמיים עזר במידה חלקית. שוה לתת סיכוי לטיפול פוטודינמי שלרוב עוזר לאקנה וכאשר לא יהיו פצעים חדשים גם לא יופיעו כתמים נוספים. לגבי הכתמים שכבר קימים כאשר לא תהיה דלקת וזיהום תמידיים יש סיכוי שהעור יתרפא והם יתבהרו. תוכלי לקרוא יותר על הטיפול באתר שתחת הפרטים שלי משמאל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור