NLD

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/10/2008 | 20:22 | מאת: רווית

שלום, אני סובלת מסכרת נעורים וכתוצאה מכך התפתחו על שתי השוקיים שלי כתמים אדומים ומכוערים, שאובחנו כ- BECROBIOSIS LIPOIDICA DIEBETICOURUM האם ידוע על מרפא לתופעה זו ? תודה, רווית

אתר זה מתמקד בבעיות עור אשר מטופלות בשיטה הפוטודינמית ובאפשרויות טיפול נוספות לאותן בעיות. אני לא מטפלת בNLD זה ולכן עדיף שתפני לאתר עור כללי יותר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור