אקזמה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/05/2009 | 22:00 | מאת: אורלי

בתח בת 19 חודשים. ינקה עד גיל 16 חודשים (באופן אינאנסיבי). לאחרונה (לאחר רדמדמת אביבית) החלה לה אקזמה (ביחוד מאחורי הרגליים והידיים). לקחתח אותה לרופא ילדים שהמליץ על שמן אמבט וקרם לחות. לאחר שבוע האזור מלא גלדים. קבעתי פגישה עם רופא עור (לצערי רק לעוד שבועיים). האם ההחמרה היא לשם החלמה, או שהמצב מדרדר? תודה

לא ראיתי אותה ולא יודעת על איזה שלב מדובר. אם היא לא מגרדת וסובלת אפשר להמשיך עם אותו טיפול ולראות את הרופא עוד שבועיים.

21/07/2009 | 13:27 | מאת: שני

יש מישחה מתירכובת הומאופטית לטיפול באקזמה יעיל מאוד אשמח להמליץ [email protected]

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור