לק לטיפול בפטרת בציפורניים?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/05/2009 | 15:31 | מאת: לילך

יש לי פטריה באחת מאצבעות הרגליים שלי. בעקבות זה הרופאה שלי המליצה לי על לוסריל - לק שאמור לטפל בפטריה. האם זה באמת עוזר? שאלה נוספת - האם אפשר לשים לק אחר (לקישוט) בנוסף ללק הטיפולי?

תכשירים רפואיים במריחה לפטרת בציפורניים יכולים לעזור וכדאי לנסות. אם לא יועיל תוך 3 חודשים, תצטרכי להשתמש בכדורים בבליעה. לא טוב לערבב תכשיר רפואי עם לק רגיל, זה יוריד יעילות.

21/07/2009 | 13:24 | מאת: שני

אני פדיקוריסטית במיקצועי ויש לי ניסיון לא קטן בתכשירים נגד פטרייה. הלק שעליו את מדברת יכול להעביר את הפטרייה בציפורן אך לרוב הפטריה חוזרת. אני מכירה טיפול הומאופטי יעיל לפתרון הבעיה ובאופן אישי הצלחתי לטפל בעצמי ולהעביר את הנגע, גם לקוחות שלי שסבלו מאותה הבעיה טיפלו בעצמם ע"י התכשיר ההומאופתי וגם הם ניפתרו מהבעיה אשמח להמליץ לך על טיפול יעיל ועובד. [email protected]

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור