סבוריאה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/05/2009 | 22:34 | מאת: אסף

שלום רב. אני סובל מסבוריאה קלה מאוד, כלומר ישנם התלקחויות אקראיות מקומיות בעיקר בקו השיער באיזור העורף. במקרה הצורך אני משתמש בטופיסלן שמאוד יעילה. לאחרונה המליצו לי על Sebodiane DS של חברת noreva. מה שבעיקר מעניין אותי זה שבניגוד לטופיסלן אין בה סטרואידים. האם מישהו מכיר את המשחה הזו? האם היא יעילה? אשמח אם גם מי מהחברים בפורום שמכיר יוכל לענות. המשך שבוע נעים.

מצטערת, לא מכירה את המשחה.

26/06/2009 | 01:48 | מאת: אלי

סבודיאן היא משחה מעולה למי שסובל מסבוריאה או מרוזציאה שמשולבת עם סבוריאה. כדאי לנסות, בוודאות לא יכול להזיק, בימים שלאחר מריחת המשחה יכולה להופיע אדמומיות קלה שחולפת בתוך 1 יום אבל גם זה נפסק לאחר מספר שבועות כאשר הפנים מתרגלות למשחה. כדאי לנסות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור