כתמים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/05/2009 | 15:43 | מאת: טל

שלום אני בחורה בת 24. לפני כשבועיים ראיתי כתם על הבטן התחתונה, כתם שטחי,בערך בגודל 3 ס"מ בצבע חום בהיר, דומה מעט לכתם לידה, ולא מגרד. כמה ימים לאחר מכן ראיתי כתם נוסף, יותר כהה ויותר קטן. כעת, יש את אותם כתמים גם בשאר אזורי הבטן, ועוד 2 בחזה. עם הזמן, זה הולך ומתפשט, היום מצאתי עוד 3 בבטן. בשאר הגוף אין. חשוב לי לציין כי לא נחשפתי לשמש כמעט ובמיוחד לא באזורים האלו. בנוסף, הכתמים לא מגרדים בכלל, ולא מראים סימנים שהם הולכים להעלם. האם אני צריכה להיות מודאגת ולקבוע תור בדחיפות לרופא עור? האם זה עלול, חס וחלילה, להיות מסוכן? תודה רבה טל

את צודקת שצריך לקבוע תור בהקדם לרופא עור. בלי לבדוק אותך אי אפשר לאבחן ולטפל, ובינתיים הבעיה מתפשטת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור