יבלת ענקית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

07/05/2009 | 14:18 | מאת: יובל

ד"ר שלום לביתי גדלה יבלת על אחת מאצבעות היד בגודל של חומוס. היא מאוד כואבת לה ונראית בבסיסה אדומה ודלקתית. היבלת גדלה במהירות- תוך חודש. האם יש סיבה לדאגה והאם היא מדבקת לאחרים או לאיברים נוספים? מהו הטיפול המומלץ? תודה רבה אמא מודאגת

נשמע שמדובר ביבלת וירלית והיא מדבקת את העור במקומות אחרים אבל לא איברים פנימיים. מכיון שהיבלת גדלה במהירות מחיב בדיקה של רופא עור לשלול בעיה אחרת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור