תחליף למשחת עור Terramycin 5%

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/05/2009 | 13:18 | מאת: אלדד

שלום רב. אני נגוע כ-42 שנים בטפיל סטפילוקוס בפנים. בדרך כלל אין התפרצויות, אבל לעיתים אני מבחין בתחילת התהוות פצעונים. כאשר הבעייה פרצה טופלתי במחלקת עור בהדסה עין כרם, כאשר התרופה היתה Terramycin, והרופא המטפל המליץ שתמיד תהיה משחה זאת ברשותי וברגע שצץ פצעון - מייד לטפל! כעת המשחה הזאת אינה זמינה ואני מבקש עצה לגבי תחליף הולם. אציין רק כי משחת טטרציקלין בלבד [ללא HCL] אינה עוזרת. בתודה, אלדד

סטפילוקוק הינו חידק ולא טפיל. תנסה משחת פוסידין, ואם היא לא תעזור אז יש כיום מגון משחות מתאימות, שרופא עור יוכל להציע לך.

10/05/2009 | 19:16 | מאת: אלדד

תודה רבה על המידע ועל התגבה המהירה. אלדד

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור