כוויה כימית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/05/2009 | 12:05 | מאת: אלון

לפני מספר ימים חבר שלי ריסס דאורדורנט על הרגל שלו כדי ליצור כוויה ולקבל עליה גימלים. הוא סיפר שנכווה מאגזוז של אופנוע ועכשיו הוא מפחד שלא יקבל את הטיפול המתאים. מקום הכוויה התנפח. האם יש בכך סכנה?

כרגע מדובר בפצע כויה, בלי קשר לגורם, והטיפול עליה בהתאם למצבה. כאשר יש כויה ברגל עדיף לשכב עם רגל למעלה כדי לזרז את ההחלמה ולהוריד נפיחות. בנוסף עליך להבדק ע'י כירורג פלסטי או רופא עור לשלול זיהום ולשם מעקב והמשך טיפול.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור