סבוריאה דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/05/2009 | 08:09 | מאת: sharon

שלום לדוקטור. אני הלום קרב ולמעלה משנתיים החל לי בפנים אודם וקילוף עור בפנים וברגעי לחץ הוא רק מתחזק ויש לי תגובות מהסביבה,הייתי אצל רופא עור והוא קשר זאת למצבי הנפשי ,כתוצאה מהכדורים שהנני נוטל ,טופלתי בסטרואידים והיתה הפוגה קלה ולאחר מכן בקרם ביפונזול אולם הכל חזר לקדמותו והרופא אסר עלי להמשיך בסטרואידים . שאלתי האם עלי להמשיך לחיות עם זה או שיש תרופות אחרות שיכולות לעזור והבנתי מכך שאני אכלתי אותה מה שנקרא. אודה לתשובתך. אני כבר נואשתי.

בלי לבדוק אותך התשובה רק משוערת, אבל אתה אומר שהתרופות הנפשיות שלקחת גרמו לבעיה בפנים. במקרה כזה צריך להחליף את התרופות. תתיעץ עם הפסיכיאטר, וגם עם רופא עור נוסף אם צריך.

03/06/2009 | 05:23 | מאת: ענת

ממליצה למי שסובל מסבוריאה על קרם סבורם מדהים ולטעמי הוא התשובה לבעייה הבלתי נגרמת הזו. אחרי 12 שנה עם סבוריאה הבעייה כל מה שיש לרופא עור זה סטירואידים . יש 3 סוגים של קרם סבורם ואצלי הם עשו פלאים. תמצאו את המידע באתר של מחלות עור של המטפל שהוא בעניי מוביל בעולם. WWW.RAMIMOR.CO.IL

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור