גירוי שלא פוסק ?????

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/11/2016 | 13:59 | מאת: ארז

שלום דר אני כבר 3 חודשים סובל מגירוי שלא פוסק בקצה הפין עשיתי את כול הבדיקות גם למחלות מין הכול תקין עברתי 2 אורולוגים אחד טען דלקת בערמונית שני אמר מהעצב ונתן לי אטרולוט 10 מג . רופא עור לא יודע שלח אותי לנירולוג אני ממש סובל כול הזמן גירוי מה ניתן לעשות ודרך אגב הכול יתחיל מדלקת בדרכי השתן שנתנו לי לחודש צחפרודקס כי האורוג הראשון טען שזה דלקת בערמונית. ממש לא יודע מה לעשות אני בן 44 ומרגיש כמו בן 80 איך להסיק את הגירוי הזה ולחזור לחיות נורמלי תודה

מומלץ בנוסף לקבל ייעוץ של רופא עור

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור